+Plaers

Parlar de sexualitat, del plaer, dels nostres cossos… ens pot suposar una certa incomoditat perquè no n’estem acostumades. Vivim en una societat que no accepta massa parlar de
sexualitat i quan ho fa, es sovint des dels d’aspectes negatius que avergonyeixen cossos i sexualitats, que minimitzen el dolor i que, gairebé sempre, exclouen el plaer.

Les disfuncions o bloquejos al voltant de l’expressió de la sexualitat implica es dona quasi a la totalitat de la població i ens pot interferir al llarg de tota la nostra vida. La falta de gaudi es
pot donar per la falta d’informació o referents realistes, perquè estem preocupats o angoixats, per l’estil de vida o unes relacions insatisfactòries. Cal molt coratge per demanar ajuda sobre temes que ens preocupen de la nostra vida sexual.

Però si fas el pas, aquí t’esperem per parlar-ne amb respecte i confidencialitat. Perquè el plaer sexual també és un dret!

També pots venir per ampliar i millorar l’expressió de la teva eròtica, si tens curiositat i desig de seguir aprenent i gaudim també t’hi podem acompanyar.

Des del CJAS t’oferim acompanyament en un servei gratuït, accessible, segur, empoderador, feminista i que aposta per una sexualitat positiva i des del plaer. Mirarem d’ajudar-te a entendre’t millor, a fer créixer la teva curiositat, a generar un espai per parlar de les teves experiències de plaer i dolor, a desaprendre mites, i a desenvolupar les teves habilitats i
coneixements.

Des d’aquest espai del CJAS pots venir en solitari o en parella…

 

A qui s’adreça?

A persones de qualsevol sexe menors de 30 anys que:

  • vulguin explorar o millorar el plaer als seus cossos, ments i relacions
  • pateixen dolor al mantenir relacions sexuals i que interfereix en el seu benestar
  • tenen un nivell de desig sexual diferent al de les seves parelles i això els genera neguit
  • senten que tenen problemes amb la seva excitació sexual, orgasme o falta de gaudi i satisfacció
  • se sentin incòmodes o fins i tot avergonyides pels seus genitals i el seu cos
  • els costi comunicar-se sexualment amb les seves parelles

Per contactar-hi podeu escriure un mail a plaers@centrejove.org o trucant al CJAS

Podeu descarregar la fitxa informativa  clicant aquí +Plaers_CJAS2021

POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra Política de privacitat i galetes, punxi l'enllaç per a major informació.

Copyright © 2021 | Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears. Política de privacitat i protecció de dades.