INFORMES D'ACTIVITAT

El  CJAS és un servei d’atenció específica als adolescents i joves, de caràcter preventiu-educatiu i assistencial i pertany a L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius

Com a entitat amb compromís públic i social apostem per garantir l’accés a la informació de manera estructurada, clara y comprensible segons la llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern.

Les dades de transparència referents a la vessant financera estan penjades en l’apartat de transparència de L’Associació.

Informes anuals del CJAS

Cada any  des del CJAS elaborem l’informe d’activitats on recollim el més destacat. A continuació podreu accedir al darrer informe publicat: Informe Anual CJAS 2022

L’Associació de Drets Sexuals i Reproductius és una entitat sense ànim de lucre amb 30 anys de trajectòria formada per persones de professions interdisciplinars interessades i vinculades als Drets i la Salut Sexual i Reproductiva.  És Fundadora de la Federació Planificació Familiar Estatal, membre de la International Planned Parenthood Federation i d’altres plataformes catalanes com el Comitè 1 desembre, Xarxa de Dones per la Salut, Consell Nacional de Dones de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona, entre d’altres.

MÉS INFORMACIÓ

POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra Política de privacitat i galetes, punxi l'enllaç per a major informació.

Copyright © 2021 | Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears. Política de privacitat i protecció de dades.