CENTRES OBERTS. Un model de treball en Drets Sexuals i Reproductius

Els Centres Oberts són espais privilegiats per treballar continguts de molts tipus amb infància i adolescència. Ja en un informe del 2012 des la  Xarxa de Centres Oberts de Barcelona es plantejava la necessitat de treballar continguts específics des d’una mirada especialitzada en temes com la sexualitat.

Així aquesta proposta neix de la voluntat de generar un Model de treball als Centres Oberts en drets sexuals i reproductius. Treballar sobre el model permet defugir del concepte d’intervenció puntual i per tant permetrà, un cop validat, fer un esglaonat que el permeti arribar als diferents Centres Oberts de la ciutat.

Aquesta línia d’intervenció també s’emmarca dins l’Estratègia de Salut Sexual i Reproductiva de l’Ajuntament de Barcelona i és també finançada per aquesta mateixa administració.

Així, a l’actualitat s’està desenvolupant un projecte que vol generar una clara guia d’actuació que permeti dur a terme accions de formació i sensibilització dirigides a la promoció, sensibilització i defensa dels drets sexuals i reproductius dels i les adolescents a la ciutat, de les seves famílies i dels equips educatius dels Centres Oberts amb qui conviuen.

La intervenció en model pilot que permetrà el desenvolupament del model són els centres oberts de Sant Martí i les Corts.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra Política de privacitat i galetes, punxi l'enllaç per a major informació.