CONEIX EL CJAS

El CJAS ofereix a grups d’adolescents i joves la possibilitat de realitzar una visita gratuïta d’una hora per conèixer el servei i respondre als dubtes principals que tinguin els i les joves. Visitar el CJAS, ubicar-lo físicament i saber els serveis que s’ofereixen gratuïtament permet a adolescents i joves poder conèixer de primera mà un recurs que els pot ser d’utilitat en el futur, així com detectar quins són els temes que travessen la vivència de la sexualitat.

A més, també volem que sigui un espai per a la divulgació dels Drets Sexuals i Reproductius, ja que, perquè els i les joves puguin gaudir d’aquests drets, el primer pas és poder conèixer-los!

És un servei gratuït pensat per grups juvenils, educadores de carrer, centres cívics/juvenils, entitats, CRAE…

Ens reservem un matí a la setmana de 10 a 11 h o d’11 a 12 h i podeu gestionar directament la reserva en 5 minuts al següent enllaç

 

MÉS INFORMACIÓ

POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra Política de privacitat i galetes, punxi l'enllaç per a major informació.

Copyright © 2021 | Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears. Política de privacitat i protecció de dades.