Cursum 21

Des del CJAS estem participant en el disseny d’un mòdul formatiu en violències masclistes per a la formació de professionals dels equips assistencials de salut.

La intervenció s’emmarca en el projecte Cursum 21, impulsat pel Consorci Sanitari de Barcelona Aquest tipus de formació és eminentment pràctica i es proposa un joc de simulació en primera persona on el protagonista és el/la professional que realitza el curs.

El curs està basat en el model d’aprenentatge per assaig i error, de manera que l’error no es penalitza sinó que forma part de l’aprenentatge. Per aprovar el curs els i les alumnes han d’arribar al final del joc de simulació.

Cada cas específic conté una simulació que girarà entorn d’un objectiu pedagògic. Mitjançant un recorregut simulat per la vida de cada personatge durant uns mesos o anys, depenent de les necessitats pedagògiques.

Des del CJAS estem dissenyant un cas en relació a la Detecció i atenció de violències masclistes en població adolescent.

POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra Política de privacitat i galetes, punxi l'enllaç per a major informació.