VISITA VIRTUAL AL CJAS

Visita virtualment el CJAS!

El CJAS és un espai juvenil condicionat per rebre, amb el màxim confort, confidencialitat i seguretat, les vostres consultes i dubtes. Sovint ens diuen CJAS i d’altres el centre de “la Granja”.

T’animem a visitar-lo sempre que vulguis. I si no pots, aquí et deixem un vídeo on podràs fer un petit tour virtual:

Les sales

El centre disposa de quatre sales d’atenció que permeten des d’una visita més sanitària o més d’acompanyament emocional. Cada Sala porta el nom d’una persona que ha lluitat pels Drets Sexuals i Reproductius:

  • Sala Lucía. Lucia va ser una nena amb VIH, la mare i el pare de la qual van fundar la “Fundación Lucía”, dedicada a l’atenció de menors i famílies amb VIH. Una de les hereves de la “Fundación Lucía” és el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats, en seguim el llegat!
  • Sala Marielle. Marielle Franco va ser una sociòloga, feminista, defensora dels Drets Humans i del moviment LGTBI i política brasilera assassinada en mans dels feixistes el 14 de març de 2018.
  • Sala Alan. Alan va ser el primer noi menor d’edat trans de Catalunya en obtenir el canvi de nom i sexe al DNI. Es va suïcidar el 24 de desembre del 2015 a causa de la pressió social i assetjament escolar que patia. #LaTransfobiaMata
  • Sala Teodora. Teodora Vásquez va passar 10 anys a la presó acusada d’homicidi després d’haver patit un avortament involuntari. L’any 2015 eren 147 les dones processades per avortament a El Salvador.
  • Sala Isabel Iserte. Isabel Iserte Hernàndez va ser vicepresidenta de L’Associació i una de les grans defensores dels Drets Sexuals i Reproductius a Catalunya.  Va lluitar incansablement per garantir a les dones del nostre país el dret a decidir si tenir fills/es o no tenir-se, per un avortament lliure, segur i gratuït. La sala on fem tallers i treball comunitari amb joves o professionals és un espai on recordem i homenatgem la seva tasca

POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra Política de privacitat i galetes, punxi l'enllaç per a major informació.

Copyright © 2021 | Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears. Política de privacitat i protecció de dades.