Sobre la postcoital

Generació d’un informe sobre l’ús de la postcoital al CJAS amb la pretensió de contribuir al coneixement sobre la salut sexual de la població jove en el nostre país i més concretament en relació a l’ús de la píndola del dia després o anticoncepció d’urgència.

Recull les dades des del 2005, primer any en el que es va posar en marxa el Programa d’anticoncepció d’emergència en l’àmbit del Catsalut mitjançant la Instrucció 3/2005, i fins el 31 de desembre del 2015. Un total d’onze anys en el que s’han dispensat un total de 14.322 unitats a 9. 432 usuàries.

La font d’informació és, doncs, el sistema de registre general del CJAS i s’han creuat les variables habituals recollides en els processos d’entrevista als i les usuàries del servei.

POLÍTICA DE PRIVACITAT I GALETES

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra Política de privacitat i galetes, punxi l'enllaç per a major informació.