Informació legal

El Centre Jove d'Anticoncepció i Sexualitat (CJAS), és un servei d'atenció específica a adolescents i joves, de l'Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears (APFCIB).

L'APFCIB és una associació sense ànim de lucre inscrita amb el nº 9719 a la Secció 1ª del Registre de Barcelona.

 • Domicili social: c/ La Granja, 19 baixos, 08024 (Bcn).
 • Telèfons de contacte:
  • Administració: 93 415 75 39
  • Consultes: 93 415 10 00
 • Correu electrònic: cjas@centrejove.org

D'acord amb la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE), informem que la responsable mèdica de la plataforma és la Dra. Maria Socorro Ferrero Barrio, metgessa amb el número de col·legiada 20.352 pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

Propietat Intel·lectual

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, i qualsevol altre material, així com la seva propietat intel·lectual i el seu disseny gràfic, són propietat del Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat (CJAS), de l’APFCIB. Es permet la seva distribució i/o reproducció, fent sempre referència a la font d’origen i al CJAS. Tots els drets estan reservats.

Confidencialitat

El CJAS garanteix la confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal, d'acord amb la LLei Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal (LOPD 15/1999 de 13 de desembre).

Les vostres dades personals i mèdiques reben un tractament confidencial i no seran utilitzades amb cap altra finalitat que no sigui la derivada de la prestació de serveis.

Limitació de la responsabilitat

La informació present a l’espai web, en cap cas reemplaça la relació sanitari-pacient, si no que la complementa. En cas de dubtes s’hauria de consultar sempre amb el metge/metgessa o professional sanitari de referència.

La informació continguda en algun apartat d’aquest web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per vetllar per la seva veracitat i actualització. En conseqüència, el CJAS no es responsabilitza dels errors continguts, ni pels danys o perjudicis derivats del seu ús. Us agrairíem qualsevol comentari o suggeriment que ens ajudi a millorar el servei.

Drets ARCO

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça: c/Pere Vergés, 1, planta 10, despatx 1, 08020 Barcelona

Crèdits

 • Textos: Equip CJAS
 • Il·lustracions: Mariel Soria, Ana Herrera
 • Fotografies: Diego Sperani, Núria Esplugas Monzonís
 • Desenvolupament web UAN TU TRI

Llicència Creative Commons

logotip creative commons