Consultes online

Centre Jove d'anticoncepció i sexualitat

Benvinguts a la consulta virtual del CJAS Barcelona. Des d’aquesta pàgina ens pots fer arribar els teus dubtes o inquietuds sobre sexualitat i afectivitat. Rebràs la resposta personalitzada en un termini aproximat de 72 hores. (Les consultes fetes els divendres es contestaran a partir de dilluns de la setmana següent).

Si tens una consulta urgent, també ens pots trucar al tel: 93 415 10 00 o venir al nostre Centre.

T'agrairíem que omplis el següent formulari per enviar la teva consulta o suggeriment. Aquestes dades ens seran d’utilitat per millorar el nostre servei. (Info legal)

Si tens alguna dificultat per accedir a través del formulari, pots enviar-nos un mail a: correu@centrejove.org.

  • Sexe*

  • És la primera vegada que consultes?

*Camps obligatoris

Protecció de dades:

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals s'incorporaran a un fitxer del qual és titular el CENTRE JOVE D'ANTICONCEPCIO I SEXUALITAT, amb la finalitat de gestionar de manera eficaç la informació facilitada.

Entenem que en omplir aquest formulari autoritzeu expressament el tractament de les vostres dades amb aquestes finalitats. Així mateix, us informem de la possibilitat d'exercitar el dret d'accés, de rectificació i de cancel·lació de les dades enviant un escrit a l'adreça